Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trump vil ruste opp: - Ingen skal kunne stille spørsmål ved vår militære styrke

President Donald Trump sier han vil undertegne presidentordre om en omfattende opprustning av det amerikanske militæret.

VIL VISE STYRKE: Donald Trump. Foto: Olivier Douliery/Consolidated/Pool/dpa/NTB Scanpix
VIL VISE STYRKE: Donald Trump. Foto: Olivier Douliery/Consolidated/Pool/dpa/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trump, som fredag kom på sitt første besøk til Pentagon, lovte blant annet å investere i flere fly, marinefartøy og flere andre militære ressurser.

- Ingen skal kunne stille spørsmål ved vår militære styrke, men heller ikke ved vår plikt til å opprettholde fred. Vi ønsker fred, sa Trump.

Samtidig undertegnet han en presidentordre om nye og harde tiltak for å hindre flyktninger og migranter i å ta seg til USA og som skal «holde radikale, islamistiske terrorister» utenfor USA.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling