Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trumps arbeids­minister­kandidat kan trekke seg

Foto: Carolyn Kaster/AP/Scanpix
Foto: Carolyn Kaster/AP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Donald Trump kan stå overfor nok et nederlag: Mannen som er utpekt til arbeidsminister, Andrew Puzder, ventes å trekke kandidaturet, ifølge flere medier.

Bakgrunnen er at Puzder får sterk motbør i Senatet, som også er nødt til å godkjenne presidentens valg av arbeidsministre.

En rekke fremtredende republikanske senatorer har ifølge Politico rådet Det hvite hus til å skrote nominasjonen av Puzder. Han trenger støtte fra alle så nær som to republikanere i Senatet for å bli godkjent, men en rekke republikanere er kritiske til Trumps utvalgte.

Ikke navngitte kilder sier også til NBC, Fox News og CNN at det nå forventes at Puzder trekker seg.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling