Trumps formue har skrumpet med 6,5 mrd. kroner

Har «bare» 30 mrd. igjen ifølge Forbes.

VELHOLDT: Donald Trump (70) har fremdeles en betydelig formue, på tross av stort forbruk og verdifall det siste året. Foto: Jewel Samad / AFP / NTB Scanpix
VELHOLDT: Donald Trump (70) har fremdeles en betydelig formue, på tross av stort forbruk og verdifall det siste året. Foto: Jewel Samad / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Presidentkandidat og finansmann Donald Trump har ifølge magasinet Forbes 30 millarder kroner i formue. Men det siste året har formuen minket med 6,5 milliarder.

Fallende priser

Forbes har kartlagt Trumps formue de siste 34 åra, og forklarer at minkingen skyldes de fallende eiendomsprisene i New York City, spesielt innen handel og kontor-bransjen.

I tillegg sank verdien av Trump Tower, Trump Building (40 Wall Street) og Mar-a-Lago, presidentkandidatens private strandklubb i Palm Beach i Florida.

Forbes har undersøkt 28 eiendeler eller aktivaklasser, og verdien sank for 18 av disse. Men noen av eiendelene hans steg i verdi - bl.a. 555 California Street, den nest høyeste bygningen i San Francisco.

I tillegg har to nye ressurser kommet til: en 4 prosents andel i et boligkompleks i Brooklyn, og et nesten 50 år gammelt lager i Sør-Carolina som var i ferd med å stenge, og hvis eierselskap sønnen Donald jr. tidligere har investert i.

Valgkampen krever også sitt. Trump har gitt sin egen kampanje 57 millioner kroner og i tillegg lånt den 390 millioner. Forbes tillegger at de ikke tror han vil få pengene tilbake.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer