Donald Trump

Trumps kalender vekker oppsikt

Bruker store deler av tida hjemme i presidentboligen.

BORTE BRA, HJEMME BEST? Kalenderne Axious har fått tak i, viser at Trump siden dagen etter mellomvalget i USA, som gikk av stabelen 6. november i fjor, har oppført 60 prosent av tida på «Executive Time». Foto: NTB Scanpix
BORTE BRA, HJEMME BEST? Kalenderne Axious har fått tak i, viser at Trump siden dagen etter mellomvalget i USA, som gikk av stabelen 6. november i fjor, har oppført 60 prosent av tida på «Executive Time». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

vDet er en kjent sak at president Donald Trump er glad i sin «Executive Time», en eufemisme innført av hans nylig avgåtte stabssjef John Kelly.

Begrepet skal beskrive den ustrukturerte tida presidenten bruker til å gjøre alt fra å tvitre, se på tv, lese aviser eller ta telefonsamtaler.

Nå avslører nettstedet Axios, som har fått tak i presidentens kalender fra anonyme kilder i Det hvite hus, akkurat hvor mye av tida som går med til den slags.

60 prosent

Kalenderne Axios har fått tak i, viser at Trump siden dagen etter mellomvalget i USA, som gikk av stabelen 6. november i fjor, har oppført 60 prosent av tida på «Executive Time».

I januar i fjor omtalte CNN Trumps morgenrutiner, som skal inkludere rikelig med Cola Light, skumlesing av dagens aviser og en god runde på Twitter.

Mens hans forgjengere ofte ankom det ovale kontoret hver morgen klokka ni, skal Trump foretrekke å starte dagen der han føler seg mest komfortabel og ubundet - i sin egen bolig. Likevel står det i kalenderen at Trump oppholder seg på kontoret fra klokka åtte til elleve om morgenen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer