Trumps «mesterhjerne» tok bladet fra munn i sjelden opptreden: - Det var ekstremt avslørende

Donald Trumps sjefstrateg Steve Bannon med klart budskap under konservativ konferanse.

SJEFSTRATEG: Steve Bannon ble etter hvert en svært viktig brikke i Trumps presidentkampanje, og er nå Donald Trumps nærmeste rådgiver. Torsdag stilte han på på den konservative konferansen CPAC med stabssjef i Det hvite hus, Reince Priebus (t.h.). Foto: EPA/JIM LO SCALZO  EPA/JIM LO SCALZO/NTB scanpix
SJEFSTRATEG: Steve Bannon ble etter hvert en svært viktig brikke i Trumps presidentkampanje, og er nå Donald Trumps nærmeste rådgiver. Torsdag stilte han på på den konservative konferansen CPAC med stabssjef i Det hvite hus, Reince Priebus (t.h.). Foto: EPA/JIM LO SCALZO EPA/JIM LO SCALZO/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Steve Bannon er den tidligere bankmannen og redaktøren i det ytterliggående konservative nettstedet Breitbart som er blitt Donald Trumps nærmeste rådgiver.

63-åringen har en svært sentral rolle i Det hvite hus, men har samtidig hatt en tilbaketrukket rolle i offentligheten etter at han ble ansatt i Trumps presidentkampanje. Han snakker nesten aldri med journalister og er blitt portrettert som en slags manipulerende mørkets fyrste.

Seint i går kveld gjorde han imidlertid en opptreden på den prestisjetunge konservative konferansen CPAC sammen med Trumps stabssjef Rience Priebus.

- Hver dag vil bli en kamp

Det skjer etter en måned med spekulasjoner om at forholdet mellom Trumps to nærmeste menn er på bristepunktet, og med rapporter om fullstendig kaos i Trumps nærmeste krets.

De to ville imidlertid vise at det ikke er slik i det hele tatt da de stilte til intervjuseanse sammen, der de blant annet ble spurt om hva de liker ved hverandre.

Men når Steve Bannon først hadde trådt ut av skyggen, var det viktigere å høre hva han ser på som Trumps viktige oppgaver i tida framover.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer