Trumps nærmeste bærer dette lille emblemet. Det har satt i gang ville spekulasjoner

Har endret farge og komposisjon.

PIN: Sikkerhetsrådgiver Michael Flynn, pressesekretær Sean Spicer, og seniorrådgiver og sjefsstrateg Steve Bannon bærer alle den lille røde pinen når de skal inn for å møte sjefen. Foto: NTB Scanpix
PIN: Sikkerhetsrådgiver Michael Flynn, pressesekretær Sean Spicer, og seniorrådgiver og sjefsstrateg Steve Bannon bærer alle den lille røde pinen når de skal inn for å møte sjefen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De siste ukene har mye handlet om hvem USAs neste president, Donald Trump, velger seg ut til å være med i hans innerste krets.

Reince Preibus har blitt utnevnt til stabssjef, Steve Bannon som seniorrådgiver og sjefsstrateg, Michael Flynn som sikkerhetsrådgiver og Sean Spicer som pressesekretær.

Men felles for Trumps nærmeste er ikke bare tilgangen de har til det som snart er «verdens mektigste mann». De bærer også på noen små symboler som har fått det til å gå over stokk og stein for konspirasjonsteoretikerne.

Symbol

Første spekulasjonsbølge kom allerede i fjor vår da nettstedet Vocativ tok for seg en del bilder fra Trumps valgmøter landet rundt.

På jakkeslagene til kampanjesjef Corey Lewandowski, og flere andre i Trumps stab, dukket det i desember 2015 opp en liten pin.

Symbolet de bar var en pyramide snudd på hodet. Triangelet var delt på midten der halvparten var farget lilla mens den andre halvparten var farget i gull.

Hope Hicks, som var presseansvarlig for Trumps kampanje, gjorde det klart at de ikke ville uttale seg om hva symbolet betydde, men det hindret ikke spekulasjonene i å spre seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer