- Trumps pinlige sirkus fortsetter

President Donald Trump avlyste angivelig en tur til Pennsylvania i dag, men dette stoppet ikke presidenten fra å levere en skikkelig tirade over telefon.

DET HVITE HUS: President Donald Trump, med visepresident Mike Pence hakk i hæl, på vei inn i presserommet i Det hvite hus 24. november. Foto: Susan Walsh / AP / NTB
DET HVITE HUS: President Donald Trump, med visepresident Mike Pence hakk i hæl, på vei inn i presserommet i Det hvite hus 24. november. Foto: Susan Walsh / AP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Onsdag var det ventet at president Donald Trump skulle reise til Gettysburg, Pennsylvania, sammen med sin trofaste, personlige advokat Rudy Giuliani. Det skrev blant annet CNN og Fox News.

I Gettysburg var det duket for en høring, arrangert av republikanere, om valgfusk-anklager. Så kom nyheten om at Boris Epshteyn, rådgiver for Trump-kampanjen, har testet positivt for covid-19.

- Jeg har milde symptomer, og jeg følger alle passende protokoller, inkludert karantene og smittesporing, skrev han på Twitter.

Epshteyn var til stede på Rudy Giulianis pressekonferanse ved Republikanernes nasjonale hovedkvarter forrige uke.

Kort tid seinere kom meldinger fra flere Det hvite hus-korrespondenter om at Trumps tur til Gettysburg var avlyst. Men det hindret ikke presidenten, som talte over telefon til republikanerne som hadde møtt opp.

- Valget var rigget

Mens en av Trumps advokater, Jenna Ellis, holdt telefonen opp mot en mikrofon, gjentok han de samme påstandene om valgfusk som han har kommet med de siste ukene.

- Vi må snu dette valget, fastslo Trump.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer