Katrina Pierson lover kampklar Trump

Trumps talskvinne til Dagbladet: - Donald kommer til å være fantastisk

- Han kommer til å gjøre det samme i kveld som han alltid gjør: Å ta sitt budskap til det amerikanske folk, sier hun.

SIER DONALD VIL VÆRE FANTASTISK: Katrina Piersons er Trumps offisielle talskvinne. Til Dagbladet lover hun en dystklar kandidat. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HOFSTRA UNIVERSITY (Dagbladet): Det er knyttet enorm spenning til Donald Trumps opptreden i nattens debatt mot Hillary Clinton.

Hun har vært politiker hele sitt voksne liv, og finner neppe en tv-sendt debatt særlig fremmedgjørende. For Trump derimot er debatten, som trolig blir den best sette debatten i amerikansk historie, en ny erfaring.

Se debatten direkte på Dagbladet.no fra klokka 03.00!

Trumps talskvinne Katrina Pierson sier i et intervju med Dagbladet at hennes kandidat ikke er nervøs før møtet med Hillary Clinton.

- Mr Trump har egentlig forberedt seg til debatten helt siden han kunngjorde at han vil stille som presidentkandidat. Han kommer til å gjøre det samme i kveld som han alltid gjør: Å ta sitt budskap til det amerikanske folk, sier hun.

- Han kommer til å være fantastisk!

Snakket i flere amerikanske aviser i dag er forventningene til Trump, som er relativt lave. Mange mener det taler til republikanerens fordel: Han kan fort bli erklært vinneren, selv om Clinton muligens er bedre, fordi mange forventet mindre av ham.

FOR TRUMP: Visepresidentkandidat Mike Pence er til stede på debatten for å støtte Donald J. Trump.  Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
FOR TRUMP: Visepresidentkandidat Mike Pence er til stede på debatten for å støtte Donald J. Trump. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer

Pierson sier at Trump ikke har trent spesielt på å møte Clinton til debatt, og at hotellkongen heller ikke fokuserer særlig på sin demokratiske motpart.

- Han har trent ved å gjøre valgkamp, og har vært i flere debatter det siste året. Det er alt. Han kommer til å være fantastisk i kveld! Nå skal han ta budskapet sitt til verden, sier hun begeistret.

- Nå leder vi

Meningsmålingene i USA svinger, og Pierson gleder seg over at hennes kandidat er på vei opp på målingene.

- Det er akkurat som jeg alltid har tenkt! Etter at Mr Trump fikk budskapet sitt tydeligere fram til folket har ting snudd. Nå leder vi i nesten alle vippestatene, og føler oss veldig komfortable med situasjonen.

HILLARY-VENN: Kjendispastor Jesse Jackson. Foto: Vegard Kristiansen Kvaale / Dagbladet
HILLARY-VENN: Kjendispastor Jesse Jackson. Foto: Vegard Kristiansen Kvaale / Dagbladet Vis mer

Kjendispastor og aktivist Jesse Jackson kunne ikke vært mer uenig med Pierson. Han er klar på at Hillary Clinton vil vinne kveldens debatt.

- Dersom debatten handler om substans vil Clinton vinne. Donald Trump er en hotellbygger, Hillary Clinton er en nasjonsbygger, sier han til Dagbladet.

Cuban-krangel

Det har vært mye snakk om at kjendisriking Mark Cuban, etter å ha havnet i Twitter-krangel med Donald Trump, ble invitert til debatten for å irritere hotellmogulen.

KRANGLETE: Mark Cuban er langt rikere enn Donald Trump, og etter at forretningsmannen støttet Hillary Clinton, har Trump blitt ordentlig forbanna på ham. Dagbladet møtte Cuban før nattas debatt. Foto: Vegard Kristiansen Kvaale / Dagbladet
KRANGLETE: Mark Cuban er langt rikere enn Donald Trump, og etter at forretningsmannen støttet Hillary Clinton, har Trump blitt ordentlig forbanna på ham. Dagbladet møtte Cuban før nattas debatt. Foto: Vegard Kristiansen Kvaale / Dagbladet Vis mer

Da dette først ble kjent, truet Trump med å invitere Gennifer Flowers, den påstatte tidligere elskerinna til Hillarys ektemann, Bill Clinton.

.- Jeg vet ikke helt hva jeg skal forvente, sier Cuban til Dagbladet i det han ankommer debatten.

- Jeg sendte bare en Tweet til Trump, og plutselig ble jeg invitert her i kveld.

- Tror du Trump vil bli stressa?

- Nei, jeg skal oppføre meg, sier han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer