Katrina Pierson lover kampklar Trump

Trumps talskvinne til Dagbladet: - Donald kommer til å være fantastisk

- Han kommer til å gjøre det samme i kveld som han alltid gjør: Å ta sitt budskap til det amerikanske folk, sier hun.

SIER DONALD VIL VÆRE FANTASTISK: Katrina Piersons er Trumps offisielle talskvinne. Til Dagbladet lover hun en dystklar kandidat. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HOFSTRA UNIVERSITY (Dagbladet): Det er knyttet enorm spenning til Donald Trumps opptreden i nattens debatt mot Hillary Clinton.

Hun har vært politiker hele sitt voksne liv, og finner neppe en tv-sendt debatt særlig fremmedgjørende. For Trump derimot er debatten, som trolig blir den best sette debatten i amerikansk historie, en ny erfaring.

Se debatten direkte på Dagbladet.no fra klokka 03.00!

Trumps talskvinne Katrina Pierson sier i et intervju med Dagbladet at hennes kandidat ikke er nervøs før møtet med Hillary Clinton.

- Mr Trump har egentlig forberedt seg til debatten helt siden han kunngjorde at han vil stille som presidentkandidat. Han kommer til å gjøre det samme i kveld som han alltid gjør: Å ta sitt budskap til det amerikanske folk, sier hun.

- Han kommer til å være fantastisk!

Snakket i flere amerikanske aviser i dag er forventningene til Trump, som er relativt lave. Mange mener det taler til republikanerens fordel: Han kan fort bli erklært vinneren, selv om Clinton muligens er bedre, fordi mange forventet mindre av ham.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer