CNNs politiske ekspert:

- Trumps Twitter-meldinger har endret seg de siste ukene

Donald Trump har tvitret 257 ganger så langt denne måneden. Meldingene blir mer og mer bisarre.

TWITTER-PRESIDENT: Donald Trumps aktivitet på Twitter har endret seg, iføgle BBCs reporter. Foto: AP / NTB Scanpix
TWITTER-PRESIDENT: Donald Trumps aktivitet på Twitter har endret seg, iføgle BBCs reporter. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

At Donald Trumps meldinger på Twitter vekker oppsikt, er langt ifra nytt. Helt siden han ble valgt som president, har kritikerne rettet søkelyset mot den jevne strømmen av utbrudd og kontroversielle kommentarer. Men den siste tida skal det ha skjedd en utvikling, skriver CNN.

Nyhetskanalen hevder at aktiviteten på Trumps Twitter-konto har eskalert, og blitt mer og mer merkelig. Presidenten har vist seg fra sin omdiskuterte side flere ganger tidligere, blant annet da han truet med atomkrig mot Nord-Korea.

Politisk reporter i CNN, Chris Cillizza, har fulgt mye med på Trump. Nå har han analysert de siste ukenes oppdateringer.

Rare tider

CNN-reporteren hevder nå at Trump ikke bare tvitrer mer enn tidligere, men at han også gjør det til bisarre tider av døgnet. I tillegg til at han i sine poster fokuserer mye på den pågående etterforskningen av seg selv og valget, som ledes av Robert Mueller.

Av de 22 Twitter-meldingene Trump postet på søndag, handlet åtte av dem om etterforskningen, og om hvordan FBI håndterte Hillary Clinton-etterforskningen. Seks av dem var beskyldninger rettet mot demokratene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer