Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Presidentvalg i USA

Trumps visepresident­kandidat havnet utfor rullebanen

Flyet til republikanernes visepresidentkandidat Mike Pence skled av rullebanen etter landing i New York torsdag kveld. Ingen skal være skadd.

DRAMATISK: Flyet til republikanernes visepresidentkandidat Mike Pence skled av rullebanen etter landing i New York torsdag kveld. Foto: Lucas Jackson/Reuters
DRAMATISK: Flyet til republikanernes visepresidentkandidat Mike Pence skled av rullebanen etter landing i New York torsdag kveld. Foto: Lucas Jackson/Reuters Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et fly med rebublikanernes visepresidentkandidat Mike Pence om bord skled av rullebanen etter landing på LaGuardia-flyplassen i New York, natt til fredag.

- Vi følte flyet gli av rullebanen før det bråstoppet, sier CNNs Elizabeth Landers, en blant flere journalister som var om bord på flyet.

Hun forteller at flyet, en Boeing 737, gled helt av rullebanen på LaGuardia Airport og landet på gresset ved siden av asfalten. Det skal være gjørme og gress utenpå flyet og «flenger» på rullebanen, ifølge NTB.

Etter at flyet stoppet gikk Pence bak i flyet for å sjekke at alle passasjerene var uskadde, skriver CNN. Ingen ble skadd i den dramatiske landingen.

Videoopptak viser jevnt regnvær og at Pence med skjelvende hender stiller opp til fotografering. Trump, som befinner seg i Ohio, har vært i kontakt med Pence.

- Trump er veldig glad for at alle ombord er i sikkerhet, sier talsperson Stephanie Grisham.

(Dagbladet/NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling