Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trusetyv tatt

Denne mannen ble tatt på fersk gjerning. Hjemme hadde han 854 kvinnelige truser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter en innbruddsbølge i studenthybler i Wisconsin, USA, mener politiet i delstaten at de har tatt gjerningsmannen. 22 år gamle Anthony Scholfield ble søndag morgen tatt på fersk gjerning i et hybelhus for kvinnelige studenter.

Scholfield hadde brutt seg inn hos studentene to ganger tidligere også. Da meldte beboerne om 13 manglende stringtruser i størrelse ekstra small og small. Politiet tror Scholfield var ute etter truser denne gangen også.

Scholfield la kortene på bordet da han ble tatt i studinenes hus. Han fortalte at han hadde en pose med 30 stjålne truser hjemme hos seg selv.

Politimannen som avhørte Scholfield trodde han løy om flere ting, og bestemte seg for å få en ransakingsordre.

Da politiet gjennomsøkte Scholfields hybel fant de kvinnetruser gjemt over hele rommet hans. Til sammen fant de 854 truser i poser, kofferter, og i en Pokemon lunsjboks.

Scholfield kjente jentene han brøt seg inn hos, innrømmet at han syntes flere av dem var attraktive, men hevdet samtidig at han ikke kunne tenke seg å ha et forhold til noen av dem. Det fikk være mer enn nok med ttrusesouvenirene.

- Kall det et truseraid hvis du vil. Jeg mente ikke noe vondt med det. Det var bare en practical joke, skrev han i tilståelsen til politiet.

På nettstedet Smoking Gun kan du lese hele politirapporten, e-post fra studinene, og ikke minst den håndskrevne tilståelsen til Scholfield.

TATT MED BUKSENE NEDE: Anthony Scholfield var på truseraid da han ble arrestert i Wisconsin. Det hadde han vært før også.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media