Trussel mot Norwegian-fly på Oslo lufthavn

Et Norwegian-fly mottok søndag kveld en bombetrussel.

TRUSLER: Norwegian-flyet som skulle ta av til Stavanger 20.30 stoppet boarding da det mottok en bombetrussel. Nå sjekkes all bagasje før passasjerene kan gå om bord i flyet. Foto: Tipser
TRUSLER: Norwegian-flyet som skulle ta av til Stavanger 20.30 stoppet boarding da det mottok en bombetrussel. Nå sjekkes all bagasje før passasjerene kan gå om bord i flyet. Foto: Tipser Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Har du video, bilder eller tips? Kontakt oss på e-post 2400@db.no, på tlf. 24 00 00 00 eller SMS/MMS til 2400!

Det er mottatt en trussel mot et Norwegian-fly på Oslo lufthavn søndag ettermiddag. Trusselen skal ha blitt framsatt over et chatteforum, opplyser politiet til Dagbladet.

- Truslene skal ikke ha blitt framsatt direkte til Norwegian. Noen som har kommet over en chattegruppe på Internett har tatt kontakt med Norwegian. I den chattegruppa var det nevnt flightnummer og ordet bombe på engelsk, sier operasjonsleder Kristian Loraas i Øst politidistrikt til Dagbladet.

Loraas sier at Norwegian tok kontakt med politiet 20.40 om trusselen. Boardingen ble deretter stoppet.

Oppretter sak

Politiet vurderer imidlertid ikke at det er noen fare for passasjerer nå.

- Vi mener det ikke er noe hold i truslene sånn sett. Vi er på Gardermoen med patrulje og innsatsleder som har dialog med kapteinen. Det vil deretter tas en avgjørelse i samråd med Norwegian når flyet eventuelt kan lette, sier han.

Politiet oppretter nå sak og vil etterforske truslene framover.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer