- Trussel-videoen ble laget på ungdomshus

Ny siktelse i Erdal-saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiet har siktet ytterligere en ung person etter trusselvideoen mot Erdal ungdomsskole på Askøy. Den siktede benekter kjennskap til videoen.

Lensmann Odd Dale på Askøy opplyser at en person var inne til avhør fredag kveld, og at denne personen nå er siktet i saken.

- Vedkommende nekter å ha kjennskap til videoen, sier Dale til NTB.

Han vil ikke si om den siktede er elev ved Erdal ungdomsskole eller gi andre opplysninger om vedkommende.

- Vi holder kortene tett til brystet av hensyn til denne personen, sier lensmannen.Løslatt Den siktede ble løslatt etter politiavhøret fredag kveld. Advokat Lasse Solberg bistår den siktede. Han sier til bt.no at det dreier seg om en ung person, og at vedkommende har avgitt en relativt omfattende forklaring. Heller ikke han ønsker å gi detaljer i saken.

- Min klient har forklart til politiet at vedkommende ikke har noe med videoen å gjøre. Klienten min stiller seg overrasket og uforstående til dette, sier advokaten til NRK.

Trusselsaken i Hordaland startet da det ble oppdaget en video på nettstedet YouTube som inneholdt truende tekst, bilde av Erdal ungdomsskole og lenker til skolemassakren i Finland og andre tilsvarende hendelser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer