Vant 150 millioner:

Trygdet firebarnsmor vant gigantsum - ekskjæresten får ikke ei krone

Lottovinneren sa opp jobben da to av barna ble diagnostisert med autisme, og har siden vært avhengig av trygd. Nå er livet endret for alltid. 

FEIRER: Beverley Doran (37) har de siste åra vært avhengig av trygd for å få hjulene til å gå rundt. Nå er livet snudd på hodet. Foto: PA Photos / NTB Scanpix
FEIRER: Beverley Doran (37) har de siste åra vært avhengig av trygd for å få hjulene til å gå rundt. Nå er livet snudd på hodet. Foto: PA Photos / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Firebarnsmora Beverly Doran (37) fra Shipley i England har havnet på forsiden av de fleste britiske tabloidavisene, etter at hun vant gigantpotten i det britiske nasjonallotteriet. Premien var på svimlende 14,5 millioner pund, som tilsvarer rundt 150 millioner kroner, skriver ITV.

Beverly jobbet tidligere som resepsjonist, men måtte si opp jobben for å ta vare på barna da to av dem ble diagnostisert med autisme. De siste åra har hun vært avhengig av trygd for å få hjulene til å gå rundt.

- Det er utrolig å vite at jeg aldri kommer til å slite igjen. Dette skjedde på et utrolig bra tidspunkt. Som folk flest, har jeg også slitt, sier hun ifølge Mirror.

Hun forteller selv at noe av det første hun gjorde da hun fikk vite om gigantpremien, var å ringe myndighetene for å si at hun ikke lenger trenger trygd, skriver Mirror.

- Jeg har ligget våken mange netter og lurt på hva som kommer til å skje med barna mine. Spesielt når de blir eldre. Nå trenger jeg aldri å bekymre meg igjen.

Eksen får ikke ei krone

En som trolig ikke er like fornøyd med livets tilstand er Dorans ekskjæreste, Sean Priestley, som også er far til tre av barna. Paret gjorde det slutt for sju måneder siden, ifølge britiske medier. Tidligere denne uka delte Priestley denne meldinga på Facebook.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer