Tryllekunstner sporløst borte

Den 41 år gamle tyske tryllekunstneren Dirk Ohm er sporløst forsvunnet fra sitt hotellrom i Grong i Nord-Trøndelag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet): På hotellrommet fant politiet alle mannens personlige eiendeler, som lommebok og armbåndsur. I bilen fant de trylleutstyr.

- Vi har fått informasjon om at han er på ferietur og at han bruker å ernære seg av å trylle. Men om han virkelig er profesjonell tryllekunstner, vet vi ikke, sier lensmann Herolf Nordaune til Dagbladet.

Det er en kamerat av tyskeren som har fortalt at Dirk Ohm bruker å betale sine hotellregninger med å trylle. Men det skal ikke ha vært noe trylleshow i Grong.

Leiebil

41-åringen lånte 20. januar en sølvgrå Golf med kjennemerket HHLE 7262 i Tyskland. Han skal ha kjørt via Sverige til Narvik, før han torsdag 4. februar kom til i Namdalen.

Leiebilen står nå forlatt utenfor Hotell Vertshuset i Grong.

- Den savnede ble sist sett mellom klokka 01.30 og 02.00 natt til torsdag. Da så dørvakta at han gikk med to ølglass i handa på vertshuset, sier Nordaune.

I tillegg til å gå ut med etterlysning, har politiet søkt etter den savnede med hund, uten å finne et eneste spor. Politiet har derfor ingen teorier om hva som kan ha skjedd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer