Trysil får sitt «Beverly Hills»

Trysil vil ha et mer eksklusivt rykte. Nå satser de på et avskjermet hyttefelt der megastjerner kan bygge seg eksklusive hytte-palasser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Trysil har landets største alpinanlegg. Nå vil de bli enda større.

-  Vi vil ha flere av samme kaliber som Michael Schumacher, helst én fra hvert land! Får vi flere av Europas mest profilerte stjerner, vil det bygge opp Trysil som merkevare og alpin-destinasjon, sier konsernsjef i Trysilfjellet BA, Bo Halvardsson.

Ambassadørtomter

Han regner med at han i løpet av våren får godkjent selskapets planer om såkalte «ambassadørtomter» ved Skihytta, øverst i Trysilfjellet hytteområde.

Dette feltet har egentlig 20 tomter på rundt ett mål hver, men for at det skal bli attraktivt for de store stjernene er det gjort om til åtte tomter på gjennomsnittlig to mål hver.

Prisen blir fra fire til oppunder sju millioner kroner pr. tomt, avhengig av beliggenheten.

Trysil har allerede verdens beste formel-1-fører, tyskeren Michael Schumacher , som en populær hytteboer. Han pleier å oppholde seg i Trysil tre-fire uker ved juletider hvert år, og har skapt blest ved å delta i lokale arrangementer.

Også eks-skikonge Bjørn Dæhlie har hytte i Trysil og sørget for god markedsføring av bygda. Men han er der sjelden selv, hytta leies bort. Andre norske sportstjerner som har hytte i Trysil er Stig Inge Bjørnebye, Petter Rudi, Håvard Flo og Vidar Riseth .

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer