Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tunga i ball for Bush

Washington Post skriver at George W. Bush har satt ny personlig rekord - i tabber på talerstolen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den republikanske presidentkandidatens medarbeidere forklarer gårsdagens skandaleopptreden i Iowa med at Bush jr. var sliten, og at det hadde vært en lang dag. I løpet av 15 minutter talen varte greide Bush å påstå at Clinton hadde vært president i fire år (han har vært i åtte), sa «hostile» (fiendtlig) i stedet for «hostage» (gissel) - to ganger, og blandet sammen «terrors» (trusler) med «tariffs» (trusler).

Den anerkjente avisen Washington Post mener dette må være personlig rekord for Bush - som allerede er kjent for sine lingvistiske lapser.

Sitater som «jeg tror at alle som mener jeg ikke er smart nok for jobben underdriver» og «jeg tror vi kan være enige om at framtiden er over» kommer ofte, og nettmagasinet Slate har samlet dem opp i en egen seksjon som oppdateres ukentlig. Noe som får minnene til å gå tilbake til det berømte nyhetsbrevet «Dan Quayle Quarterly», som samlet opp ikke fullt så velduftende språklige blomster fra Dan Quale, visepresidenten til pappa Bush i 1988-1992.

Les flere sitater her:

The Complete Bushisms - oppdateres ukentlig.

- Fra «Dan Quayle Quarterly».