PRISLAPP 325 MILLIONER: Boligprosjektet Stabekk 48, et nyboligprosjekt i Drammensveien 48 på Stabekk, sliter med salget av luksusleilighetene. Illustrasjon: Voice.
PRISLAPP 325 MILLIONER: Boligprosjektet Stabekk 48, et nyboligprosjekt i Drammensveien 48 på Stabekk, sliter med salget av luksusleilighetene. Illustrasjon: Voice.Vis mer

Tungsolgte leiligheter i luksusprosjekt

Prislappene spenner fra 5,3 til 20,5 millioner. Men kun fire av 29 leiligheter er solgt i lukusprosjektet.

(Finansavisen): -Planen var egentlig at prosjektet skulle legges ut for salg ved påsketider, men ting tok litt tid. Vi kom nok litt sent ut i markedet, og skulle selvfølgelig gjerne sett at det hadde gått noen flere, sier ­eiendomsmegler Carl Fredrik Solli i Privatmegleren, til Finansavisen.

I slutten av mai gikk salgsstarten for nyboligprosjektet Stabekk 48 i Gamle Drammensvei 48 i Bærum i Akershus.

Totalt består prosjektet av 29 leiligheter med prislapper fra 5,3 til 20,5 millioner kroner, og antallet kvadratmeter spenner fra 46 til 184 kvadratmeter, skriver avisen.

Samlet salgsverdi for de 29 leilighetene er 325 millioner kroner.

To ganger 20,5 millioner

- Hva er status for salget nå?

- Fire leiligheter er solgt og to er reserverte, opplyser megleren til avisen.

De to dyreste toppleilighetene er ifølge avisen blant de solgte, begge med prisantydning 20,5 millioner kroner, i tillegg er det solgt en til 11,5 og en til 11 millioner.

Det summerer seg med andre ord til 63,5 millioner kroner.

- Ingen fordel

Snitt kvadratmeterpris i prosjektet er ifølge Solli rundt 100.000 kroner.

- Hva tenker du om at kun fire av 20 leiligheter er solgt?

- Dette er forholdsvis dyre leiligheter, så det tar vanligvis litt tid. Det er ikke snakk om små ett- og toromsleiligheter. Nyboligmarkedet har også hatt en brems, det har hopet seg opp med usolgte boliger og kjøperne har hatt mye å velge mellom. At man hoppet over våren i år og gikk rett til sommer og 30 grader i mai var nok heller ingen fordel, sier Solli til avisen.

Andre økonominyheter:

Norwegian åpner for flere flysalg
Trygve Hegnar: Elon Musks problemer

Søndagens aksjetips