- Tungt å se igjen grillen

Gamal Hosein (37) var i dag tilbake i Faresgrillen på Falkum i Skien, der påtalemyndigheten mener at han kvalte sin kone Gry (28) lørdag 13. januar i fjor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Iført en åpen grå ulljakke, lys blå og hvitstripet skjorte og blå penbukser pekte, forklarte og viste Gamal Hosein retten rundt i det nå renskede lokalet. Retten fikk se grill- og videokiosken og det vesle kottet der politiet mener at Gry ble gjemt. Pressen fikk ikke lov til å være med inn i grillkiosken, men ifølge Hoseins forsvarer John Christian Elden, skal dette kottet være om lag en kvadratmeter stort. Det ligger innerst i grillen, vegg i vegg med kundetoalettet.

- Det var tungt å se igjen grillen, sa Gamal Hosein til NTB.

Faresgrillen er første stopp på befaringen, før Skien og Porsgrunn tingrett fortsetter til det politiet mener er stedet der Gry Hosein ble dumpet i Skienselva. Deretter reiser retten til Promenaden i Porsgrunn, der Gry ble funnet 6. mars i fjor.

- Verdien av befaringen så langt er at retten har fått et inntrykk av det lokalet som politiet mener er drapssted, sa forsvarer John Christian Elden til NTB.

Medforsvarer Karen Forbrigd mente Gamal Hosein var tydelig preget av å være tilbake.

(NTB)