Tungt farvel

SJØVEGAN (Dagbladet): Det ble et tungt farvel for de nærmeste pårørende til Marie-Louise Bendiktsen i Salangen kirke i går. Flere hundre mennesker fra Sjøvegan deltok i begravelsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sønnen og datteren hadde det svært tungt, da de sammen med annen nær familie fulgte båren med den 59 år gamle kvinnen til hennes siste hvilested.

Familien ønsket en helt vanlig begravelse, men omstendighetene rundt dødsfallet og uhyggen drapet har skapt satte sitt spesielle preg på sermonien i kirken.
Vikarprest Per Arne Aasen som forettet under begravelsen, sa at det er rystende at en slik hendelse kan skje i et lite lokalsamfunn der alle kjenner alle.

Det ble lagt ned krans på båren fra nær familie og fra arbeidsgiveren, Salangen kommune. Marie-Louise Bendiktsen arbeidet ved sentralbordet i kommunen, og i minneordet fra kommunen ble det fremhevet at hun var et menneske som behersket jobben sin til det fulle, helt prikkfritt.

Selv om det er ferietid, var Salangen kirke nesten fullsatt. Mellom 200 og 300 personer fra bygda tok sitt siste farvel med Marie-Louise Bendiktsen, som levde hele sitt voksne liv i Sjøvegan.

<B>SORG:</B> Flere hundre mennesker deltok da Marie-Louise Bendiktsen ble gravlagt fra Salangen kirke i går.