Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tunnelbrann-skadde på bedringens vei

De seks alvorligst skadde etter brannen i Seljestad-tunnelen ved Odda på bedringens vei. Ingen av dem blir lenger betegnet som alvorlig skadde og tilstanden er stabil for alle.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To kvinner på 20 år og to gutter på åtte og fire år ble brakt direkte til Haakonsvern med luftambulanse i går kveld og tatt i behandling i trykkammer etter kullosforgiftning.

-Alle fire er lettere skadd og tilstanden er stabil, opplyses det fra lungeavdelingen på Haukeland sykehus til NTB ved 8.30-tiden i dag. Etter halvannen time i trykkammer har de fire vært til observasjon ved Haukeland sykehus. Trykkbehandlingen driver kullosgassen ut av kroppen raskere. Alle fire var sterkt nedsotet etter brannen som startet i Seljestad-tunnelen i Odda ved 21-tiden fredag.

To andre som ble skadd i tunnelbrannen, en kvinne på 29 år og en mann på 30 år, ble sendt til Fylkessjukehuset i Odda med lettere hodeskader etter ulykken.

-Skadene er ikke alvorlig. Begge har blitt sydd, og vi vil ha dem til observasjon inntil videre, opplyste turnuslege Michael Buch ved Fylkessjukehuset i Odda natt til lørdag.

Lørdag morgen var tilstanden deres fortsatt stabil. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media