Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tunnelbranner de siste 15 årene:

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • 14. juli 2000: En kollisjon i Seljestadtunnelen ved Odda førte til at seks biler begynte å brenne. Ni personer ble lettere skadd, og seks av dem ble sendt til sykehus. Alle var utskrevet to dager senere.
  • 29. juli 1999: Det oppsto brann i Bragernestunnelen i Drammen da isolasjonsmateriale antent av gnister fra skjærebrenner. Ingen personer ble skadd i brannen.
  • 29. juni 1999: Tre personer omkom og 14 personer ble skadd da det oppsto brann i en ventilasjonskanal i Bragernes-tunnelen i Drammen. Tunnelen var under oppføring da dynamitt tok fyr og eksploderte inne i tunnelen.
  • 10.november 1998: En transformatorstasjon inne i en tunnel i Jostedalsanlegget eksploderte, og det brøt ut brann i tunnelen. Røykdykkere hentet ut fem anleggsarbeidere. Ingen personer kom til skade.
  • 29. mai 1996: Sveiseutstyr tok fyr inne i en veitunnel som var under bygging på Bekkestua i Bærum. Et kontorbygg ble evakuert. Ingen personer ble skadd.
  • 12.desember 1986: En dieselkompressor tok fyr og eksploderte inne i en tunnel i Dokka Kraftverk. Tre anleggsarbeidere ble reddet ut. Ingen personer ble skadd.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media