Turgåer (62) funnet i live etter ni dager uten mat

Overlevde på vann i Sierra Nevada-fjellene i California.

 VILT OG VAKKERT:  Typisk landskap i Sierra Nevada-fjellene, her fra Yosemite nasjonalpark i Calfornia. En 62 år gammel turgåer, som hadde skadd seg alvorlig, overlevde ni dager uten mat. Illustrasjonsfoto: Sharpshooter Images/Splash/NTB Scanpix.
VILT OG VAKKERT: Typisk landskap i Sierra Nevada-fjellene, her fra Yosemite nasjonalpark i Calfornia. En 62 år gammel turgåer, som hadde skadd seg alvorlig, overlevde ni dager uten mat. Illustrasjonsfoto: Sharpshooter Images/Splash/NTB Scanpix.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 62 år gammel kvinne som ble meldt savnet i Sierra Nevada-fjellene i California er funnet i live. Hun hadde ikke spist på ni dager.

Miyuki Harwood fra Orangevale i California hadde flere brukne bein i kroppen da hun ble funnet av letemannskaper lørdag, melder CNN, men hun var ved bevissthet.

- Det hadde virkelig kommet til det punktet der vi ikke trodde hun kunne overleve, sier Rusty Hotchkiss i politiet.

Kvinnen hadde ikke spist på ni dager, men hadde med seg et vannfilter.

Etter å ha brukket flere bein i kroppen skal 62-åringen ha brukt to dager på å krabbe til en elv, og deretter overlevd på vann til hun ble funnet.

Kvinnen dro 21. august alene på dagstur i Sierra Nevada-fjellene, i et område om lag 160 kilometer nord for byen Fresno. To helikoptre og en drone har deltatt i søket etter kvinnen, i tillegg til letemannskaper til fots.

(NTB).

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram