Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Turgåer stoppet drap

Den tilfeldige turgåeren var trolig på rett sted til rett tid. Politiet i Bergen har siktet en 24-åring for forsøk på overlagt drap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var i går formiddag at en tilfeldig turgåer trolig avverget et drap. Politiet i Bergen har siktet en 24 år gammel mann for drapsforsøk på sin tidligere samboer, skriver Bergens Tidende.

Hordaland politidistrikt opplyser til Dagbladet.no at mannen ble framstilt for varetektsfengsling med krav om fire ukers fengsling klokka 12.45 i dag.

24-åringen og hans tidligere samboer hadde avtalt å møtes i går formiddag. Mannen skal ha trukket kniv, da turgåeren dukket opp.

- Drapsforsøket skjedde utendørs, ikke så langt fra der siktede bor. Vi fikk informasjon om hva som skjedde av en utenforstående. Det er fortsatt vitner som ikke var direkte involvert i episoden som skal avhøres, sier førstebetjent Kjell Moe ved vold- og sedelighetsseksjonen i Hordaland politidistrikt til NTB.

24-åringen har ifølge BT forklart til politiet at han ville drepe kvinnen som hadde dumpet ham. Kvinnen skal ikke ha kommet fysisk til skade.

Politiet vet ikke om mannen er strafferettslig tilregnelig.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media