Turist kastet ut etter toppløs-blemme

En tsjekkisk turist har blitt kastet ut av Venezia etter å ha solt seg toppløs på et krigsminnesmerke.

KASTET UT: Den tsjekkiske kvinnen ble kastet ut av Venezia etter å ha badet toppløs på et krigsminnesmerke. Foto: Shutterstock / NTB
KASTET UT: Den tsjekkiske kvinnen ble kastet ut av Venezia etter å ha badet toppløs på et krigsminnesmerke. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredag ettermiddag bestemte en ung kvinnelig turist fra Tsjekkia seg for å kaste klærne og ta seg en dukkert i det vinterkalde vannet i Venezia i Italia.

Ifølge CNN skal kvinnen ha lagt fra seg klærne sine ved foten av en statue som er et minnesmerke over døde italienske frihetskjempere.

Hun skal deretter ha posert toppløs foran minnesmerket for å bli tatt bilder av.

Kvinnen ble bøtelagt 513 euro, tilsvarende 5179 kroner, og utvist fra byen i 48 timer, skriver kanalen.

- Måtte være gal

En lokal mann ved navn Mario Nason var blant dem som ble vitne til opptrinnet.

- Det var en nydelig dag og vi så to personer som tok bilder. Jeg så en rar bevegelse og så la jeg merke til denne kvinnen som svømte rundt helt bekymringsløst. Jeg tenkte hun måtte være gal, siden hun var på svømmetur på en så iskald dag, sier Nason til kanalen.

Fredag var det 2-3 plussgrader i byen.

- Men deretter så jeg at hun prøvde å komme seg ut av vannet ved å klatre opp på foten av statuen, mens hun bare hadde på seg bikinitrusa. Hun kom seg til slutt opp, før hun hoppet ut i vannet igjen, helt avslappet, forteller han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.