Turist på flytemadrass forsvant ut på havet

Turist på flytemadrass ble tatt av havstrøm, og forsvant ut på havet

Ble først oppdaget dagen etter, 20 timer etter at hun forsvant.

KVELDSBAD: Den 55 år gamle russiske kvinnen skulle bare ut for å ta seg et kveldsbad på stranda i Rethymnon, men endte med å tilbringe 20 timer ute på åpent hav før hun ble reddet. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix
KVELDSBAD: Den 55 år gamle russiske kvinnen skulle bare ut for å ta seg et kveldsbad på stranda i Rethymnon, men endte med å tilbringe 20 timer ute på åpent hav før hun ble reddet. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En 55 år gammel russisk kvinne ble torsdag 28. juni reddet i land etter å ha drevet rundt på åpent hav i 20 timer, melder greske myndigheter.

Skulle ta et kveldsbad

Olya Kuldo (55) var på familieferie i Rethymnon på Kreta sammen med mannen Oleg (59) og datteren Yulia (28), da hun bestemte seg for å gå ned til stranda og ta seg et ettermiddagsbad før de la seg.

Hun hadde tatt med seg flytemadrassen, og deretter lagt seg i vannkanten for å slappe av.

Da Olya ikke var tilbake på hotellet etter noen timer, kontaktet datteren og ektemannen myndighetene. Da ble det satt i gang en redningsaksjon, melder den greske kystvakten.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Kystvakten ble imidlertid nødt til å innstille redningsaksjonen i løpet av kvelden, på grunn av kraftig regn og tordenvær.

11 kilometer fra kysten

Først dagen etter, 20 timer etter at hun forsvant, ble Olya funnet flytende elleve kilometer fra kysten på en flytemadrass.

Det var et redningshelikopter fra det europeiske grense- og kystvaktbyrået Frontex som fant kvinnen, og deretter sendte ut en redningsbåt for å få henne i land, melder det russiske nyhetsbyrået Interfax.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer