Turist savnet i Stavern

Letemannskap har saumfart Stavern for å finne en bortkommen amerikansk turist. Leteaksjonen er avblåst uten at kvinnen er kommet til rette.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klokka 18 søndag forsvant en 65 år gammel amerikansk turist fra familien hun besøkte i Stavern. Hun hadde en avtale om å besøke andre bekjente i Slemmedal i dag, men hun har ikke ankommet den adressen.


Søket i Stavern er nå avsluttet.

- Vi har endevent det aktuelle området uten å finne henne. Da er et naturlig at vi beveger oss over på etteretning, sier Åge Haakonsen, operasjonsleder ved Vestfold politidistrikt.

Totalt ble nærmere 50 personer satt inn i søket etter 65-åringen: Redningsmannskap fra Røde Kors, flere ekvipasjer fra Norske Redningshunder, samt politistyrker.

- Kvinnen er i dårlig fysisk forfatning. Hun lider blant annet av hjerteplager, og vi frykter at hun har hatt et illebefinnende, sier Haakonsen.

Kvinnen er 65 år, 1,78 meter høy og har mørkeblondt hår. Da hun forsvant var hun iført en rød vindjakke, lyse knebukser, ryggsekk og sandaler. Politiet antar at hun har tatt buss eller tog til Slemmedal.