Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Turistene måtte bo på dekk og leve på matrasjoner

Se amatørvideo fra mareritt-cruiset om bord i Costa Allegra.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det var en samling utslitte turister som forlot cruiseskipet Costa Allegra i hovedstaden Victoria på Seychellene i dag.

Cruiseturen hadde slettes ikke blitt den drømmen de ventet seg.

Etter å ha drevet rundt på havet i tre døgn ble amatørvideoen du ser i spilleren over spilt inn. En brann om bord i skipet sørget mandag for at hovedstrømforsyninga til skipet røk.

Da skipet ble drivende rundt på havet uten strøm måtte turistene til slutt samle seg i en gjeng på dekk. Det ble rett og slett umulig å oppholde seg innendørs, forteller passasjerene.

Uten strøm var det nemlig heller ingen luftkondisjering eller temperaturregulering. Innendørs var det altså svært varmt og elendig luft.

Passasjerene måtte dermed sove på dekk og tilbringe all sin tid der.

Det ble delt ut provosoriske matpakker, og brødskivene med syltetøy eller litt svett ost sto nok ikke i stil til matforventningene turistene hadde da de booket cruiseturen.

Costa Allegra eies av samme rederi som sto bak Costa Concordia, skipet som gikk på grunn og veltet utenfor Italia tidligere i år.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!