Turister tar bilder av Christine (33) hver dag

Frisørsalongen i Tromsø er blitt en attraksjon.

AVBILDES PÅ JOBB: Frisør Christine Lind Pedersen har blitt et yndet objekt for turistene i Tromsø. Daglig blir hun og kollegaene avbildet mens de er på jobb. Foto: Linn Veronica Hansen
AVBILDES PÅ JOBB: Frisør Christine Lind Pedersen har blitt et yndet objekt for turistene i Tromsø. Daglig blir hun og kollegaene avbildet mens de er på jobb. Foto: Linn Veronica Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

At turistene i Tromsø drar fram kameraet i Ishavskatedralen eller når nordlyset viser seg på nattehimmelen er kanskje ikke så overraskende, men frisørsalongen Høst?

- Jeg har ikke tall på hvor mange bilder som tas av oss, men det skjer hver eneste dag, sier daglig leder Linn Veronica Hansen til Dagbladet.

I takt med at Tromsø de seinere åra har opplevd en kraftig økning av turister, har frisørsalongen merket økt pågang både i og særlig utenfor salongen.

Noen kommer helt inn

Det var avisa Nordlys som først skrev om turistenes voldsomme interesse for frisørsalongen.

Frisør Christine Lind Pedersen (33) jobber på plassen nærmest vinduet, og har blitt et yndet objekt for turistenes linser.

- Jeg er nok avbildet i mangt et fotoalbum i verden ja, sier hun og ler.

- Hvordan vet dere at de tar bilder av dere?

- Det er umulig å misforstå. Folk tar bilder når de går forbi her, ikke bare av meg, men av salongen generelt. Noen kommer også helt inn eller stiller seg i døra her, forklarer Pedersen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer