Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Turntrener dømt for å ha befølt ungjenter

En mannlig turntrener er dømt til 30 dagers betinget fengsel for å ha utnyttet fire småjenter. Mannen er fortsatt trener for kvinnelige turntalenter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

33-åringen, som er gift og til daglig arbeider som lærer ved en videregående skole i Vestfold, benektet å ha forgrepet seg på jentene som anmeldte ham. Han ble bare trodd i ett av fire tilfeller. I tillegg til betinget fengsel, fikk mannen 20.000 kroner i bot, skriver Aftenposten.

Overgrepene skjedde på reiser til idrettsstevner og når jentene overnattet i byens turnhall i forbindelse med treningssamlinger.

To søstre ble utsatt for trenerens spesielle interesse. Den ene var ennå ikke fylt 13 år da hun våknet av at turntreneren kom hjem på rommet hennes i fylla mens moren var ute.

Fire år senere ble de to søstrene befølt av 33-åringen.

Treneren er også dømt for å ha klådd på en ungjente, som under et turnstevne i Stavern ble så full at hun måtte ha hjelp til å kle av seg og komme i seng. Også en fjerde turner ble befølt, ifølge dommen fra Horten herredsrett.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media