Turoperatører savner 55 norske i Khao Lak

Norske reiseselskaper får ikke tak i til sammen 112 nordmenn i Thailand. Minst 430 er meldt savnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Norske reiseselskaper mangler fortsatt kontakt med 112 nordmenn i Thailand. Star Tour sier at håpet om å finne overlevende i det hardt rammede Khao Lak-området minker, melder NTB.

Star Tour har ikke fått kontakt med 76 av sine norske turister i Thailand. Apollo mangler kontakt med 27, My Travel (som omfatter Ving, Saga og Globetrotter) savner ni.

Star Tour medgir at håpet om å finne overlevende i Khao Lak-området blir stadig mindre.

- Rapporter fra hardt rammede Khao Lak, der Star Tour hadde et av sine mest populære hoteller, tyder på at håpet om å finne overlevende nå minsker, sier daglig leder Jørn Kristiansen i Star Tour til NTB.

Minst 55 savnet i Khao Lak

Star Tour manglet onsdag kontakt med 44 personer bare i Khao Lak. I dag var tallet redusert til 39. To av de savnede er reiseledere.

Apollo savner i øyeblikket 16 personer i Khao Lak, to færre enn i går.

- Det kommer stadig gledesmeldinger, men vi må samtidig være realistiske og innse at Khao Lak ble svært hardt rammet, sier direktør Leo Berbu i Apollo til NTB.

De ni My Travel-gjestene som er savnet, hadde alle kun kjøpt flybillett, ikke hotell, opplyser administrerende direktør Gunnar Grosvold.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.