Tusener evakuert fra branner

Skogbranner herjer i Spania og Frankrike.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tusener av mennesker er evakuert etter at skogbranner brøt ut i Spania og Frankrike onsdag.

I Tarragona-provinsen på Spanias middelhavskyst måtte 3.000 mennesker evakueres fra sine hjem og fra en campingplass på grunn av en omfattende brann.

250 hektar skog og buskas ble flammenes rov, og både hovedveien A7 og jernbanelinja langs kysten måtte stenges.

Lange den franske rivieraen ble hundrevis av brannmenn satt inn for å kjempe mot tre forskjellige branner.

Den ene oppsto ved Antibes og spredte seg langs hovedveien A8, mens to andre i den sørlige Var-regionen førte til at 1.000 mennesker måtte evakueres fra seks campingplasser og en rekke hjem.

(NTB)

LYSER OPP: Skogbrannen lyser opp nattehimmelen ved den franske byen Mandelieu-La-Napoule, i nærheten av Cannes på den franske rivieraen. Foto: GILBERT TOURTE/REUTERS
LYSER OPP: Skogbrannen lyser opp nattehimmelen ved den franske byen Mandelieu-La-Napoule, i nærheten av Cannes på den franske rivieraen. Foto: GILBERT TOURTE/REUTERS Vis mer
Tusener evakuert fra branner
EVAKUERES: Innbyggerne i byen Mont Roig del Camp i Spania er tilskuere til røyken fra denne skogbrannen som herjer området. 3 000 mennesker er så langt evakuert fra Terragona-regionen i Catalonia.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer