Tusener i protest mot Iran-avtalen i New York

Krever at Kongressen avviser den.

PROTEST: Demonstranter i tusenvis strømmet onsdag til Times Square i New York for å protestere mot atomavtalen med Iran og kreve at Kongressen avviser den. Foto: Anthony Behar
PROTEST: Demonstranter i tusenvis strømmet onsdag til Times Square i New York for å protestere mot atomavtalen med Iran og kreve at Kongressen avviser den. Foto: Anthony Behar Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Demonstranter i tusenvis strømmet onsdag til Times Square i New York for å protestere mot atomavtalen med Iran og kreve at Kongressen avviser den.

Talerne, mange av dem republikanske politikere, talte engasjert mot avtalen til demonstrantene, som inkluderte mange jødiske og evangeliske grupper på høyrefløyen.

- Vi er her som amerikanere for å tale med en stemme for å stanse Iran nå og avvise denne avtalen, sa George Pataki, tidligere republikansk guvernør i New York og nå en av 16 republikanske presidentkandidater.

- Dette er en fryktelig avtale, den må avvises. Kongressen må gjøre jobben sin og forsvare det amerikanske folk, forsvare vår sikkerhet og si nei til denne avtalen, sa han videre.

Arrangørene hevder at 10.000 mennesker deltok i markeringen, som blant annet også uttrykte støtte til Israels statsminister Benjamin Netanyahu, en av de mest innbitte motstanderne av Iran-avtalen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer