Tusenfryd stopper blottebilder

Unge tenåringsjenter blotter seg foran kameraet i tømmerrenna på Tusenfryd. Bildene kan kjøpes av hvem som helst. Nå endrer Tusenfryd praksis.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TUSENFRYD (Dagbladet): Dagbladet møtte denne uka fire tenåringsjenter som dro opp genserne foran kameraet i den populære tømmerrenna på Tusenfryd.

- Vi gjør for det moro, og for spenningens skyld, sier jentene.

- Jeg gjorde det for første gang for tre år siden. I fjor var de andre jentene med, og i år gjorde vi det igjen, sier ei av jentene.

Kunne kjøpe

De fire tenåringsjentene viste bare BH-ene til det automatiske kameraet. Men andre går lenger. Bilder som viser ei tenåringsjente som blotter puppene, mens venninnen viser BH-en, ble i fjor sommer kjøpt av en kameratgjeng som ikke kjente jentene.

Alle bilder som ble tatt i tømmerrenna kunne nemlig, inntil i går, kjøpes av hvem som helst. Nå sier Tusenfryd-ledelsen stopp.

- Vi vil ikke at andre skal kunne komme og kjøpe slike bilder, vi vil ikke at barn skal kunne se dem. Puppebilder skal slettes med det samme. Det hører ikke hjemme i en familiepark, sier driftssjef Thomas Nygård i Tusenfryd.

Konsekvensene

Lege og sexolog Kjell Olav Svendsen ber jenter tenke seg om.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.