Tusenfryd stopper blottebilder

Unge tenåringsjenter blotter seg foran kameraet i tømmerrenna på Tusenfryd. Bildene kan kjøpes av hvem som helst. Nå endrer Tusenfryd praksis.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TUSENFRYD (Dagbladet): Dagbladet møtte denne uka fire tenåringsjenter som dro opp genserne foran kameraet i den populære tømmerrenna på Tusenfryd.

- Vi gjør for det moro, og for spenningens skyld, sier jentene.

- Jeg gjorde det for første gang for tre år siden. I fjor var de andre jentene med, og i år gjorde vi det igjen, sier ei av jentene.

Kunne kjøpe

De fire tenåringsjentene viste bare BH-ene til det automatiske kameraet. Men andre går lenger. Bilder som viser ei tenåringsjente som blotter puppene, mens venninnen viser BH-en, ble i fjor sommer kjøpt av en kameratgjeng som ikke kjente jentene.

Alle bilder som ble tatt i tømmerrenna kunne nemlig, inntil i går, kjøpes av hvem som helst. Nå sier Tusenfryd-ledelsen stopp.

- Vi vil ikke at andre skal kunne komme og kjøpe slike bilder, vi vil ikke at barn skal kunne se dem. Puppebilder skal slettes med det samme. Det hører ikke hjemme i en familiepark, sier driftssjef Thomas Nygård i Tusenfryd.

Konsekvensene

Lege og sexolog Kjell Olav Svendsen ber jenter tenke seg om.

- Det finnes nok av jenter som har kledd av seg foran et kamera ut fra et øyeblikks idé, uten å tenke på konsekvensene. Der og da virker det kanskje kult og morsomt og spennende, men det går ikke lang tid før det blir brukt mot en. Slikt som dette har det med å dukke opp igjen i sammenhenger der en helst ikke vil vite av det, sier Svendsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer