Tusenvis vil adoptere lille India

Nyfødte India ble funnet i en sammenknyttet plastpose i starten av juni.

FORLATT: Politiet i Forsyth County i Georgia delte tirsdag videoen i håp om tips i saken. Reporter: Madeleine Liereng. Video: Storyful Vis mer

Hvem foreldrene til den lille jenta er, vites ennå ikke. Men nå har en hel horde med mennesker tatt kontakt med myndighetene i USA for å ta vare på henne.

Ifølge flere amerikanske medier, blant annet Fox News og BBC, har flere tusen mennesker meldt seg, da de ønsker å gi den lille jenta et trygt hjem og adoptere henne.

Ifølge sistnevnte har familier fra hele verden tatt kontakt.

- Folk står i kø for å gi henne et trygt og varig hjem, sier Tom Rawlings, sjef for barnevernet i Georgia, ifølge BBC.

Vokser og smiler

Det var 6. juni at en familie i Georgia tok kontakt med politiet. Den ene av to søstre hadde hørt det hun trodde var en katt. Da de to fikk med seg foreldrene for å sjekke hvor lyden kom fra, fant de den lille jenta.

Sammenknyttet i en plastpose var hun forlatt i skogen, med navlestrengen fortsatt festet til kroppen. Det er godt mulig at hun bare var noen timer gammel.

Nå, tre uker seinere, går det bra med India. Ifølge Rawlings legger hun på seg, og smiler.

- Hun er i et flott, trygt hjem akkurat nå. Hun går opp i vekt og smiler mye. Hun er en baby det er enkelt å ta vare på, og hun elsker å bli holdt og sunget for. Det virker som hun har det veldig bra akkurat nå, sier Rawlings til Fox News.

Ville finne foreldrene

Det er bare noen dager siden at politiet gikk ut med en video i håp om å finne ut hvem foreldrene til den lille jenta er.

«Vi håper å få informasjon på identiteten til India og vil vise hvor viktig det er for oss å finne en løsning i denne saken», skriver lokalt politi i en uttalelse, ifølge CNN.

I videoen kan en se hvordan politiet river opp den gule plastposen og finner jenta gråtende mens navlestrengen hennes fortsatt er intakt.

Flere av betjentene sier «beklager» til den gråtende jenta, før de pakker henne inn i et teppe.