Tusha (6) danset fredfullt sekunder før hun ble lam for livet

Overvåkningsvideo viser hvordan den lille jenta ble et tilfeldig offer da en gjeng skjøt vilt rundt inne i en butikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tusha Kamaleswaran (6) lekte bare i onkelens butikk sør i London da hun ble tilfeldig offer for et gjengoppgjør.

London-politiet friga i går overvåkningsvideoen fra butikken, som viser den meningsløse volden i all sin gru.

Skutt i brystet I videoen ser vi Tusha danse lykkelig mellom reolene i butikken, inntil en gjeng kommer brasende inn og begynner å utveksle skudd.

Lille Tusha blir revet med av flere voksne, som forsøker å finne ut hva som skjer. Men når de voksne trekker seg tilbake, blir hun liggende igjen på gulvet, skutt gjennom brystet.

Tushas onkel og butikkeier, Mahadavan Vikneswaran, får båret den lille jenta i sikkerhet, mens legene redder livet hennes til tross for to hjertestans.

Lam for livet Jenta, som kun var fem år da hun ble skutt,  pådro seg livsvarige skader i ryggmargen og vil være lam og lenket til en rullestol resten av livet. I tillegg til Tusha, ble en kunde i butikken skutt i ansiktet og påført alvorlige skader. Han må i tillegg leve resten av livet med en splint i hodet, siden det vil være for farlig å fjerne den.

I går ble tre menn, Nathaniel Grant (21), Kazeem Kolawole (19) og Anthony McCalla (20), dømt for drapsforsøk og legemsbeskadigelse etter skuddutvekslingen i butikken. Straffutmålingen vil bli foretatt i neste måned.

- Dette er nok et sjokkerende og tragisk eksempel på hvordan skuddutvekslinger rammer uskyldige. Disse tre mennene viser en total forakt for sikkerheten til vanlige mennesker når de skyter vilt rundt seg inne i en butikk og skader to uskyldige personer.

OFFER: Tusha ble skutt gjennom brystet og ble lam da hun bare var fem år gammel.
OFFER: Tusha ble skutt gjennom brystet og ble lam da hun bare var fem år gammel. Vis mer

- I særdeleshet har de påført ei ung jente et alvorlig handicap, sier Alison Saunders, statsadvokat i London.

Drømte om å bli danser For Sharmila Kamaleswaran, mora til Tusha, hjelper det lite at tre menn er dømt for ugjerningen. I retten fortalte hun gråtende om en familie som fortsatt er i sjokk etter det som skjedde.

- Drømmen til Tusha var å bli danser og sanger. Hun hoppet og danset alltid rundt oog smilte, nå er drømmen om å bli danser knust og hun er lam, fortalte Sharmila retten.

DØMT: Nathaniel Grant (21), Kazeem Kolawole (19) og Anthony McCalla (20) ble alle dømt for drapsforsøk og legemsbeskadigelse.
DØMT: Nathaniel Grant (21), Kazeem Kolawole (19) og Anthony McCalla (20) ble alle dømt for drapsforsøk og legemsbeskadigelse. Vis mer