TV 2 betaler Irvings norgesreise

- Det overrasker meg, det ville jeg ikke gjort, sier Per Edgar Kokkvold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no): TV 2 har allerede høstet kontrovers fra antirasister for å invitere David Irving til et lengre intervju som skal sendes i kveldens Tabloid. Opptakene i ettermiddag utløste en demonstrasjon utenfor TV 2-lokalene i Karl Johans gate, der en mann ble pågrepet for å ha gått til angrep på politibilen som fraktet Irving bort derfra.

Men i ettermiddag ble det også kjent, først gjennom NRK, at TV 2 har betalt Irvings flybilletter og et hotellopphold for Irving.

- Vi har betalt for flyreisen tur/retur London for Irving, og for ett døgns hotellopphold for ham og hans assistent, i forbindelse med intervjuet i Tabloid, bekrefter informasjonssjef Marianne Røiseland i TV 2 overfor Dagbladet.

Overfor NRK opplyser Tabloid-redaksjonen at TV 2 også ordnet transporten for Irving fra Gardermoen til Oslo sentrum, samtidig som Irving uttalte til Dagbladet at han ikke ga intervjuer til andre medier på grunn av det han mente var en eksklusiv avtale med TV 2.

Framskyndet en dagMens Irving lenge har planlagt norgesreisen, gjorde TV 2-forespørselen at ankomsten til Norge ble framskyndet med minst én dag - og altså at reisen hans ble helt gratis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer