TV 2-Græsvik mener MIFF ikke bør få slippe til i det offentlige rom: Jeg går hardt ut mot de som mener jeg lyver

- Folk får ikke svart for seg.

PROVOSERT: Fredrik Græsvik er provosert fordi han mener MIFF sprer løgner og hat om ham på nettet. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet / Facebook
PROVOSERT: Fredrik Græsvik er provosert fordi han mener MIFF sprer løgner og hat om ham på nettet. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet / Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De norske utenrikskorrespondentene som dekker konflikten mellom Gaza og Israel har vært gjenstand for kraftig kritikk de siste ukene.

Både Sidsel Wold og Fredrik Græsvik har fått hets i sosiale medier, og blitt anklaget for løgn og partisk journalistikk av en rekke mennesker. Nå slår TV 2s erfarne utenriksreporter Fredrik Græsvik tilbake mot Med Israel for fred (MIFF).

- Når MIFF sprer løgn om de av oss som har vært i Gaza og sett hva som skjer. De bør ikke få slippe til i det offentlige rom for å drive sin hatefulle hetskampanje, skrev Græsvik i en Facebook-tråd i går kveld.

Løgner - De driver en hetskampanje mot journalister, og svertet oss med at vi har en løgnaktig og ensidig dekning. For egen del, har jeg registrert at medlemmer av MIFF gjentatte ganger har løyet om meg på Facebook og Twitter, sier Græsvik til Dagbladet.

Græsvik sier han har opplevd å få kritikk for å ikke nevne at det er blitt avfyrt raketter mot Israel, noe Græsvik benekter. Han mener flere gjør dette bare for å sverte journalister.

- Dette gjør de bare for å sverte meg og mine kolleger. Jeg har fortalt dem at de lyver, men de fortsetter med denne retorikken, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer