Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Slutt for annonsesalg gjennom 20 år:

TV 2 legger ned TV 2 Torget

Nedbemanning berører flere titalls ansatte i samarbeidsselskapet Infonor.

SLUTT: 30 medarbeidere i heltidsstilling hos firmaet Infonor har inntil nylig solgt annonser for TV2 Torget. Nå er det slutt. Foto: Skjermdump.
SLUTT: 30 medarbeidere i heltidsstilling hos firmaet Infonor har inntil nylig solgt annonser for TV2 Torget. Nå er det slutt. Foto: Skjermdump. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter til sammen 20 år med salg av annonser til tekst-TV og annonser til TV 2 Torget, fikk de ansatte i callsenteret Infonor for kort tid siden en sjokkmelding.

- Den kontrakten vi har hatt med TV 2 Torget i alle år er sagt opp, forteller Infonor as' daglige leder og eneeier Morten Erlandsen til Dagbladet. Han synes det hele er trist.

TV 2 Torget avvikles

- Det er riktig at denne kontrakten er sagt opp, sier TV 2s kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl.

Dahl bekrefter at dette betyr slutten for TV 2 Torget, som er et heleid selskap i TV 2-konsernet.

- TV 2 kommer til å avvikle TV 2 Torget, ja, sier han til Dagbladet.

TV 2 Torget har ikke egne ansatte, men har kjøpt tjenester fra Infonor as. Jan-Petter Dahl oppgir denne grunnen til avviklingen:

- Vi har sett at dette ikke lenger er del av kjernevirksomheten til TV 2.

30 ansatte berøres

De ansatte i Infonor fikk sjokkbeskjeden på et allmøte.

- Det er 30 som jobber på den avdelingen, hvorav cirka 10 vil bli tilbudt å jobbe med andre oppdrag som Infonor har, og andre vil bli sendt ut i permisjon i påvente av nye oppdragsgivere, sier Erlandsen til Dagbladet.

Han ser ingen annen utvei enn å nedbemanne.

- Siden vi ikke har tilsvarende oppdrag til erstatning, vil vi måtte gå til nedbemanning. Det er viktig å formidle at de ikke er oppsagt ennå, sier Erlandsen.

Erlandsen vil ikke kommentere om kontraktsoppsigelsen har sammenheng med kundemisnøyen som Dagbladet omtalte for en drøy måned siden. Jan Petter Dahl i TV 2 avviser at det er noen slik sammenheng.

Drøftelsesmøter

Erlandsen forklarer at samarbeidet med TV 2 begynte med tekst-TV, og at 30 medarbeidere i heltidsstilling de siste årene har solgt annonser for TV2 Torget. Det er nå startet drøftelsesmøter, som danner grunnlag for vurdering av en eventuell oppsigelse.

Han forteller at Infonor har cirka 70 medarbeidere - hvorav 50 er fast ansatte - og at selskapet har jobbet med TV 2 Torget i ca 15 år, og i cirka 5 år med TV 2 tekst-tv - totalt 20 år.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media