<strong> LUKTET SVIDD  :</strong> De ansatte i TV2s lokaler i Bergen måtte abryte livesending to ganger i kveld. En vifte i byggets kjeller skal være opphavet til røykutviklinga. Foto: Lars Laading
LUKTET SVIDD : De ansatte i TV2s lokaler i Bergen måtte abryte livesending to ganger i kveld. En vifte i byggets kjeller skal være opphavet til røykutviklinga. Foto: Lars Laading Vis mer

TV 2 måtte evakuere under direktesending

Evakuerte to ganger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ved 2150-tida gikk brannalarmen i TV2s lokaler i Bergen. Brannvesenet rykket ut og rundt 30 personer måtte evakuere, skriver Bergensavisen.

Evakueringen rammet TV 2 Nyhetskanalen, som en liten periode måtte kjøre en loop med grafikk.

Klokken 2230 var kanalen tilbake på lufta. Men et par minutter seinere gikk alarmen igjen.

Nyhetsanker Synnøve Halkjelsvik måtte evakuere studio under direktesending.

- Nå må jeg faktisk forlate studio, for nå går brannalarmen igjen her i TV 2, sa hun til seerne.

Ekte alarm Rundt 2245 slapp de ansatte inn igjen, og etter hvert var kanalen i gang med et nytt forsøk. Men enda en gang måtte det altså evakueres.

«Akkurat i hus. Alarmen går igjen. Ny evakuering. Spøker for Sportsnyhetene 22.45», skrev sportsanker Jan-Henrik Børslid på Twitter.

- Vi måtte komme oss ut da vi hørte alarmklokkene. På veie ut kjente vi lukten av svidd gummi, så det var mer enn falsk alarm, sier nyhetsanker Arill Riise.

Lukta skal ha kommet fra ei vifte i kjelleren, ifølge brannmannskapene. I tillegg hadde det utviklet seg røyk som nådde tredje og fjerde etasje og utløste alarmen.

Nyhetskanalen er nå oppe og sender igjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer