- TV 2 plantet Farmen lekkasje

Ville hindre at vinneren ble kjent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bjørn Tore Bekkeli ble på flere nettsider utropt som Farmen-vinner lenge før finalen gikk på tv. T V 2 ville ikke ødelegge spenningen og svarte med å plante villspor, skriver fvn.no

- Det var noen nettsteder i Nord-Norge som kåret meg til vinner allerede da serien begynte å gå på tv. Det likte TV 2 svært dårlig, og svarte med å plante villedende historier rundt omkring, sier Bekkeli til avisa. 

Bjørn Tore Bekkeli som vant farmen i 2003.

- Vi planla historier i sammen. Blant annet sparte jeg til skjegg mot slutten av serien. Da jeg kom ut av Farmen skulle jeg framstå nybarbert og fin. På vei tilbake etter finalen fikk jeg nye klær som jeg skiftet om bord på båten. Dermed skulle ikke folk kunne forstå at jeg hadde vært med i finalen, sier han.

Han forteller også at TV2 flere ganger fraktet utkonkurrerte deltakere tilbake til Farmen for å forvirre lokalbefolkningen.

TV 2 vil imidlertid ikke bekrefte dette.

- Det vil være dumt av meg å si noe om hvilke foranstaltninger vi tar. Det er en viktig del av hele konseptet, sier informasjonsansvarlig i TV 2, Jørund Rasdal Unneland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer