TV-danser (37) skal ha voldtatt på nytt mens han ventet på voldtektsdom

To dager før han ble voldtektsdømt, skal han ha voldtatt på nytt.

TILTALT: 37-åringen er tiltalt for ni nye voldtekter og gjentatt vold mot sin tidligere samboer. Han nekter straffskyld. Foto: Dagbladet
TILTALT: 37-åringen er tiltalt for ni nye voldtekter og gjentatt vold mot sin tidligere samboer. Han nekter straffskyld. Foto: Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 37-åringen som har opptrådt som danser på barnekanalen NRK Super og TV 2s «Norske talenter» fikk være en fri mann mens han ventet på dommen i fjor.

25. april 2013 ble han dømt til fire års fengsel, hvorav to år betinget, for tre voldtekter. Seinere ble han dømt til tre og et halvt år i fengsel i lagmannsretten for to voldtekter, han ble frikjent for den siste. Bare fire dager etter rettssaken mot mannen ble avsluttet i tingretten 19. april i fjor, skal han ha voldtatt på nytt.

To dager seinere ble tingrettsdommen avsagt.

Ni voldtekter Den 23. april i fjor skal han voldtatt en kvinne i hans leilighet sør i Spania. Nå er han tiltalt for dette og åtte andre voldtekter som spenner seg fra 2002 og fram til i mai i fjor. I morgen starter rettssaken mot 37-åringen i Oslo tingrett.

- Denne mannen har hatt stor tilgang til unge, håpefulle jenter gjennom sitt yrke. Han har framstått som hyggelig og tillitvekkende før han har lokket eller lurt dem hjem til seg eller i en annen situasjon og voldtatt dem, sier advokat Trine Rjukan som bistår fem av de fornærmede.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer