INN I HUSET: Ved halv tre-tida i natt kjørte en bil inn i et hus i Danmark. Bilen stoppet én meter fra senga hvor to personer lå og sov. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi
INN I HUSET: Ved halv tre-tida i natt kjørte en bil inn i et hus i Danmark. Bilen stoppet én meter fra senga hvor to personer lå og sov. Foto: Midt- og Vestjyllands PolitiVis mer

- Tv-en eksploderte og jeg veltet bare ut av sengen. Vi skjønte ikke hva som skjedde

Bilen stoppet én meter fra det danske paret. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I natt ble et dansk par vekket på en brutal måte, da en bil braste inn gjennom veggen og inn i stua.

Hendelsen fant sted på Nørrebro i Nykøbing i Danmark, og politiet opplyser at føreren mistet kontroll over bilen i et veikryss.

«Han kjørte i midten av en rundkjæring og inn i et hus», skriver de i en pressemelding.

Bilen stoppet én meter fra sengen, der Keld Rolighed og kjæresten lå og sov.

- Tv-en eksploderte og jeg veltet bare ut av sengen og landet på skulderen. Vi skjønte ikke hva som skjedde, sier Rolighed til den danske avisa.

Ifølge avisa bor paret i huset midlertidig, og de har derfor bestemt seg for å sove nede i stua i stedet for på soverommet i andre etasje.

Redningsmannskap har i hele natt arbeidet med å sikre huset, slik at skadene ikke blir større. Rolighed tror imidlertid at løpet er kjørt.

- Man kan like godt rive ned alt. Det er da mye enklere enn å bygge det opp igjen.

Ifølge dansk politi mistenkes føreren for å ha kjørt i påvirket tilstand, og han ble anholdt etter ulykken. Verken Rolighed, kjæresten eller sjåføren skal være skadd.