- Tv-en eksploderte og jeg veltet bare ut av sengen. Vi skjønte ikke hva som skjedde

Bilen stoppet én meter fra det danske paret. 

INN I HUSET: Ved halv tre-tida i natt kjørte en bil inn i et hus i Danmark. Bilen stoppet én meter fra senga hvor to personer lå og sov. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi
INN I HUSET: Ved halv tre-tida i natt kjørte en bil inn i et hus i Danmark. Bilen stoppet én meter fra senga hvor to personer lå og sov. Foto: Midt- og Vestjyllands PolitiVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I natt ble et dansk par vekket på en brutal måte, da en bil braste inn gjennom veggen og inn i stua.

Hendelsen fant sted på Nørrebro i Nykøbing i Danmark, og politiet opplyser at føreren mistet kontroll over bilen i et veikryss.

«Han kjørte i midten av en rundkjæring og inn i et hus», skriver de i en pressemelding.

Bilen stoppet én meter fra sengen, der Keld Rolighed og kjæresten lå og sov.

- Tv-en eksploderte og jeg veltet bare ut av sengen og landet på skulderen. Vi skjønte ikke hva som skjedde, sier Rolighed til den danske avisa.

Ifølge avisa bor paret i huset midlertidig, og de har derfor bestemt seg for å sove nede i stua i stedet for på soverommet i andre etasje.

Redningsmannskap har i hele natt arbeidet med å sikre huset, slik at skadene ikke blir større. Rolighed tror imidlertid at løpet er kjørt.

- Man kan like godt rive ned alt. Det er da mye enklere enn å bygge det opp igjen.

Ifølge dansk politi mistenkes føreren for å ha kjørt i påvirket tilstand, og han ble anholdt etter ulykken. Verken Rolighed, kjæresten eller sjåføren skal være skadd.