ALENEHJEMMEFEST

TV-er gjennom rutene - bolighus rasert under julefest med 80 ungdommer

Politiet: - De hadde lov til å være der.

TVER KASTET UT: Ifølge politiet har to TVer blitt kastet ut av vinduer i løpet av festen. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet.
TVER KASTET UT: Ifølge politiet har to TVer blitt kastet ut av vinduer i løpet av festen. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NES (Dagbladet): Et hus i Nes i Akershus er fullstendig rasert etter en hjemme alene-fest med rundt 80 ungdommer, melder politiet.

Politiet er tilbakeholdne med opplysninger onsdag morgen før lensmannen i Nes starter etterforskningen.

Politiet fikk den første meldingen klokka 23.50 om en julefest helt ute av kontroll da familie og venner kom for å hente deltakere.

Politiet var framme ved 01-tida.

Tv'er gjennom rutene

- Blant annet er to tv'er kastet gjennom rutene og ut i hagen. Eieren av huset bor der selv, men var bortreist og ble varslet, sier operasjonsleder Arild Ruud i Øst politidistrikt til Dagbladet.

- Ungdommene som arrangerte festen hadde lovlig tilgang til huset. Det er alt vi kan si om den saken foreløpig. Politiet har en rekke iakttakelser og personalia notert. Ingen er anholdt, og lensmannen starter sin del av jobben i dag, sier politiets operasjonsleder på Lillestrøm til Dagbladet.

Over stokk og stein

- Det hadde gått over stokk og stein. Det ble blant annet kastet klær ut av vinduet ut i hagen. Det ble også tømt et brannslokningsapparat inne, og det dreier seg om omfattende skader, sier operasjonsleder Bjørn Christian Willersrud i Øst politidistrikt til NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer