Tv-kjendis pågrepet i væpnet politiaksjon

Skytevåpen-lignende gjenstander skal være beslaglagt. Mann i 30-åra kjørt i arresten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Klokka 05.34 i dag tidlig fikk politiet en dramatisk telefon om at noen som kunne være utstyrt med skytevåpen var i ferd med å ta seg inn i en leilighet i en bygård i Oslo sentrum.

Bevæpnet politi gikk til aksjon, og valgte å pågripe en mann i 30-åra som bor i en toppleilighet i bygården. Han ble ført ut av bygningen og kjørt til arresten.

- Melding om våpen

Mannen er godt kjent blant annet fra en rekke populære tv-programmer og som profilert musikkartist. Han er nå løslatt, men er fortsatt under politietterforskning.

- Jeg kan bekrefte at en person ble pågrepet på den aktuelle adressen i natt. Meldingen gikk ut på at noen som kunne ha våpen prøvde å ta seg inn i leiligheten, sier operasjonsleder Gunn Anita Bjørnbakk ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Politiet skal etter det Dagbladet.no får opplyst fra et vitne, ha gjort beslag av flere gjenstander som så ut som kraftige skytevåpen i boligen. Det var i ettermiddag ikke kjent om noen av våpnene er ekte eller om det dreier seg om virkelighetsnære, men ufarlige, kopier.

- Jeg har fått opplyst at vedkommende ble pågrepet og tatt med til politihuset for å få oversikt over hva som hadde skjedd på stedet. Det er foretatt beslag i leiligheten, men dette er en pågående etterforskning, så jeg kan ikke gå ut med mer informasjon, opplyser vaktleder Anne Kleczka ved Sentrum politistasjon til Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer