Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

TV-kjendis slo ned norsk mann utenfor strippeklubb

Se video av hvordan en norsk tv-kjendis knallhardt slår en nordmann i bakken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den dramatiske episoden fant sted på et feriested i Sør-Europa natt til tirsdag denne uken. En lokal mann sto tilfeldig vis like ved, og fanget opp på film hvordan en norsk tv-kjendis kaldt går bort til den norske gutten og slår ham i bakken med et hardt knytteneveslag i ansiktet.

Kjenner du til denne hendelsen? Tips Dagbladets reporter her.

Før dette hadde de to nordmennene diskutert ett eller annet utenfor et lokalt pizzasted. Det er ikke kjent hva diskusjonen dreide seg om. 

Idet det ser ut til at diskusjonen er over og de skal gå hver til sitt, ser man kjendisen sakte gå mot den norske mannen. 23-åringen har da forflyttet seg bort til et hjørne utenfor en strippeklubb.

Skadet
Tv-kjendisen tar så noen rolige skritt bortover mot mannen før han tilsynelatende uprovosert, og uten en direkte foranledning, slår ham hardt i ansiktet på åpen gate. Videoen Dagbladet sitter på varer i 31 sekunder før slaget faller. I løpet av den tiden er det ingenting som tyder på at konfrontasjonen mellom de to har vært voldelig.

Etter slaget faller 23-åringen momentant ned på asfalten hvor han også blir liggende. Etter slaget snur tv-kjendisen seg rolig rundt, før han kaldt går bort fra åstedet. 

Kort tid etter hendelsen ble offeret hentet av ambulansepersonell og fraktet til sykehus. Sykeshuset i byen bekrefter at de fikk inn en norsk mann i 20-årene på akuttmottaket samme kveld, og at offeret hadde blitt utsatt for vold. Den norske mannen hadde skader på hodet og også hevelser i ansiktet fra den alvorlige episoden.

Den norske tv-personligheten ble anholdt av politi på stedet og brakt til politistasjonen. Politiet i byen bekrefter at det er den kjente tv-stjernen det dreier seg om, og forteller at han måtte bli med dem etter voldsepisoden.

To norske menn kom til stedet like etter at nordmannen hadde blitt slått ned. De så den skadde mannen liggende på bakken i stabilt sideleie hvor han fikk utført førstehjelp. De beskriver episoden som svært dramatisk.

- Vi så ham ligge på bakken og få hjelp etter at han hadde blitt slått ned. Han blødde veldig mye fra hodet, og det så veldig alvorlig ut, forteller de.

Arrestert
Da ambulansepersonellet kom til stedet skal mannen ha vært svært omtåket, og flere måtte hjelpe til med holde personen for å få ham inn i sykebilen.  

- Han var svært borte etter hendelsen, og han besvimte flere ganger. Blant annet besvimte han når han var på vei inn i ambulansen, forteller de.

Hendelsen ble filmet av en lokal mann, og vitnene fikk samme natt se videoen som viser den norske tv-kjendisen slå mannen. Videoen ble også vist til politiet på stedet slik at de kunne se hva som hadde hendt mellom de to.

Politiet opplyser om at 23-åringen ikke har anmeldt forholdet, og at de derfor ikke tar saken videre.

- Vi har ikke mottatt noen anmeldelse fra personen som ble slått og saken er derfor avsluttet fra vår side for øyeblikket, bekrefter politiet.

Dagbladet har gjentatte ganger konfrontert den kjente tv-profilen med videoklippet. Han hevder han ikke vet noenting om saken.
 
- Jeg vet ingenting om saken, og har ikke hørt noe om dette før dere kontaktet meg. Dere får skrive hva dere vil, sier han.