Laura Ingraham:

TV-opptreden vekker oppsikt

Fox News-programleder Laura Ingraham hadde en absurd ordveksling om Netflix-serien «You» på direktesendt TV. «You»-stjerna Penn Badgley tror episoden er iscenesatt.

«YOU»: I en sending på Fox News oppstår det tilsynelatende en liten misforståelse mellom tv-profilene Laura Ingraham og Raymond Arroyo. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Reaksjonene har ikke latt vente på seg etter at Laura Ingraham tilsynelatende trodde at en gjest som diskuterte Netflix-programmet «You», refererte til henne.

Ordvekslingen fant sted på den konservative programlederens eget TV-program på Fox News mandag, da hun og Raymond Arroyo, som ofte gjester programmet, diskuterte hvorvidt Joe Biden var skikket til å være president.

Arroyo nevnte deretter Netflix-programmet «You» som en del av en samtale om at han mener mange TV-serier er venstreorienterte, blant annet i debatten om vaksiner og covid-19, skriver The Guardian.

Meslinger og vaksine

- Jeg så på en episode av «You» da meslinger ble et tema, sa Arroyo på programmet.

Ingraham, tilsynelatende forvirret, avbrøt ham:

- Vent, vent, vent. Når nevnte jeg meslinger? sa Ingraham, som angivelig tolket Arroyo som at hun hadde nevnt meslinger på sitt eget TV-program.

Arroyo gjentok at han snakket om Netflix-serien «You»:

- Jeg vet ikke. Det var på «You», svarte Arroyo.

- Hva var på meg? Hva snakker du om? svarte Ingraham.

Arroyo gjentok at meslingene ble nevnt i Netflix-serien:

- Meslingene og vaksiner var på «You», sa Arroyo.

- Vi hadde aldri en episode med meslinger og vaksiner. Er dette en vits? sa Ingraham.

- Jeg vet det. Det var på «You». Det var på «You», svarte Arrayo, tilsynelatende frustrert.

Ordvekslingen endte kort tid etter, uten at Ingraham angivelig forsto at Arroyo snakket om Netflix-serien - og ikke hennes eget TV-program. På Twitter har klippet av samtalen høstet mye oppmerksomhet, og har blitt omtalt som «den beste videoen noensinne».

Iscenesatt

Det blir imidlertid spekulert i om videoen er iscenesatt, og «You»-stjerna Penn Badgley er blant dem som er overbevist om at alt er planlagt.

- Han er dedikert. Han fikk meg faktisk til å le, men se hvordan han venter på at hun skal avbryte ham, skriver han på Twitter.

Badgley har de siste åra skapt blest som hovedrolleinnehaver i suksesserien «You», men er nok mest kjent for sin rolle som Dan Humphrey i serien «Gossip Girl»

Krass kritikk

Det er imidlertid ikke første gang den omstridte Fox News-kommentatoren og programlederen, Laura Ingraham, har høstet oppmerksomhet. Hun har blant annet omtalt Meghan McCain som tykk, og 2018 fikk hun krass kritikk for å kalle et barnefengsel for «sommerleir» på lufta.

Hun har tidligere blitt hyllet av tidligere president Trump - i tillegg til å ha en stor tilhengergruppe blant markante figurer på ytre høyre.

I mars fikk hun imidlertid internasjonal omtale da hun avbrøt Trump på direktesendt TV. Da Trump angrep amerikansk høyesterett, som hadde avvist tre forsøk fra Trumps allierte på å omgjøre valgresultatet i vippestater, så Ingraham seg nødt til å avbryte den tidligere presidenten:

- Nå snakker jeg som en advokat. Vi skal ikke fortsette å prosedere fortida, sa hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer