BEKLAGER: TV-kjendisen «Al» Roker (t.v.) beklager etter en selfie der han poserer fra flommen i South Carolina. Flere har dødd i uværet som herjer. Foto: Al Roker
BEKLAGER: TV-kjendisen «Al» Roker (t.v.) beklager etter en selfie der han poserer fra flommen i South Carolina. Flere har dødd i uværet som herjer. Foto: Al RokerVis mer

TV-profil la seg flat etter dette bildet

Kvinne befant seg i bilen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Uvær og flom herjer i South Carolina i USA og lokale myndigheter mener det er de verste tilstandene på tusen år.

TV-profilen og værmelder Albert Lincoln «Al» Roker beklager nå etter at han tok en selfie der han gliser med flommens herjinger i bakgrunnen.

- Vi kom for å rapportere og jeg fornærmet de som har mistet så mye. Jeg beklager, skriver Roker på Twitter mandag morgen.

Roker er kjendis i USA og mest kjent som værmelder for NBCs Today.

- Ufølsomt Værmelderen og kollegene skulle rapportere om uværet som ryster delstaten South Carolina. Trioen tok et bilde av seg selv foran en bil som sto nær en rasert vei.


- Jeg beklager for å være ufølsom. Kvinnen i bilen kom seg ut uten skader. Vi burde ikke vært i bildet, fortsetter «Al» Roker.

South Carolina er hardt rammet av flommen og USAs president Barack Obama har erklært unntakstilstand.

- Rekord Situasjonen beskrives som historisk og amerikansk presse melder om en tusenårsflom.


- Dette er rekord. Det har aldri vært slik nedbør i byens historie, sier Charlestone-borgermester Joe Riley til Reuters.

Guvernør Nikki Haley fortsetter:

- Vi har ikke sett noe sånt på tusen år, sier Haley ifølge NBC News.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram