TV-program om Camilla

LONDON (Dagbladet): Prins Charles' elskerinne Camilla Parker Bowles (49) har gått med på at venner skal fortelle om henne i et nytt TV-program. Hun ønsker ikke selv å stå fram.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er den nye TV-kanalen Channel 5 som skal lage programmet og sende det i mai. Vennene har overtalt Camilla til å bli omtalt i et en times program, de mener hun vil bli forstått bedre etter et slikt program. Camilla Parker Bowles er svært upopulær blant britene, fordi mange gir henne skylden for at ekteskapet til Charles og Diana gikk i stykker.

De som skal delta i programmet og fortelle om Camilla, er forfatterinnen Jilly Cooper, banksjef Broderick Munro-Wilson og leder for en veldedig organisasjon, Linda Edwards.

- Den kongelige stallmester Ian Farquhar, som leder revejakten Beaufort Hunt hvor prins Charles og Camilla er med, skal også delta i programmet.

Prins Charles og Camilla Parker Bowles hadde et kjærlighetsforhold i 1972, men hun ble lei av å vente og giftet seg i stedet med Andrew Parker Bowles. Forholdet til Charles ble gjenopptatt i 1987 da ekteskapet med Diana ikke lenger tilfredsstilte Charles.