TV-reporter døde i flystyrt

Fem personer omkom da et småfly styrtet i delstaten Louisiana lørdag. Blant de omkomne er TV-reporteren Carley McCord (30).

OMKOM: TV-reporteren Carley McCord er blant de fem omkomne etter en flytstyrt i Louisiana. Foto: Nicholls Colonels / Twitter
OMKOM: TV-reporteren Carley McCord er blant de fem omkomne etter en flytstyrt i Louisiana. Foto: Nicholls Colonels / Twitter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sportsjournalist og programleder Carley McCord (30) var blant de fem som omkom da et småfly styrtet i nærheten av Lafayette i den amerikanske delstaten Louisiana lørdag.

De fire andre omkomne er to menn i 50-åra, en kvinne i 50-åra og en 15 år gammel gutt.

Alle var på vei til en fotballkamp da småflyet av typen Piper Cheyenne styrtet på parkeringsplassen til et postkontor. Flystyrten fant sted bare to kilometer fra flyplassen.

Representanter for USAs luftfartstilsyn (FAA) er sendt til ulykkesstedet, ifølge talsperson Tony Molinaro.

Brannsjef Robert Benoit forteller at en person som befant seg i eller omkring en bil på den aktuelle parkeringsplassen, også ble skadd som følge av styrten, melder nyhetsbyrået AP.

Knust ektemann

Det var McCords ektemann, Steven Ensminger Jr. som bekreftet at kona var blant de fem omkomne, som var på vei til en fotballkamp mellom Louisiana State University (LSU) og Oklahoma.

McCords svigerfar, Steven Ensminger, er en av LSUs trenere.

Ektemannen forteller at han var på jobb da flystyrten fant sted, og at det var hans egen far som ringte ham for å overbringe dødsbudskapet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer