Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

TV-reporter døde i flystyrt

Fem personer omkom da et småfly styrtet i delstaten Louisiana lørdag. Blant de omkomne er TV-reporteren Carley McCord (30).

OMKOM: TV-reporteren Carley McCord er blant de fem omkomne etter en flytstyrt i Louisiana. Foto: Nicholls Colonels / Twitter
OMKOM: TV-reporteren Carley McCord er blant de fem omkomne etter en flytstyrt i Louisiana. Foto: Nicholls Colonels / Twitter Vis mer

Sportsjournalist og programleder Carley McCord (30) var blant de fem som omkom da et småfly styrtet i nærheten av Lafayette i den amerikanske delstaten Louisiana lørdag.

De fire andre omkomne er to menn i 50-åra, en kvinne i 50-åra og en 15 år gammel gutt.

Alle var på vei til en fotballkamp da småflyet av typen Piper Cheyenne styrtet på parkeringsplassen til et postkontor. Flystyrten fant sted bare to kilometer fra flyplassen.

STYRT: Småflyet styrtet på en parkeringsplass og videre ut i en åker. Foto: NTB Scanpix
STYRT: Småflyet styrtet på en parkeringsplass og videre ut i en åker. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Representanter for USAs luftfartstilsyn (FAA) er sendt til ulykkesstedet, ifølge talsperson Tony Molinaro.

Brannsjef Robert Benoit forteller at en person som befant seg i eller omkring en bil på den aktuelle parkeringsplassen, også ble skadd som følge av styrten, melder nyhetsbyrået AP.

Knust ektemann

Det var McCords ektemann, Steven Ensminger Jr. som bekreftet at kona var blant de fem omkomne, som var på vei til en fotballkamp mellom Louisiana State University (LSU) og Oklahoma.

McCords svigerfar, Steven Ensminger, er en av LSUs trenere.

Ektemannen forteller at han var på jobb da flystyrten fant sted, og at det var hans egen far som ringte ham for å overbringe dødsbudskapet.

- Jeg føler ikke at det stemmer. Jeg ber for at det ikke stemmer, uttaler han til AP.

I TÅRER: McCords svigerfar i tårer før lørdagens kamp. Foto: John David Mercer / Reuters
I TÅRER: McCords svigerfar i tårer før lørdagens kamp. Foto: John David Mercer / Reuters Vis mer

I en uttalelse på Twitter skriver fotballaget Nicholls Colonels følgende:

«Det er med knust hjerte at vi mottok beskjeden om Carley McCords bortgang. Hun har vært en del av vår familie over de siste åra. Hun har hjulpet til med å dele våre historier som TV-reporter og programleder. Våre tanker er med hennes familie og venner. Takk, Carley.»

Talentfull

Ifølge McCords egne hjemmesider har hun blant annet jobbet for CBS Radio Cleveland, Guaranty Media, Cox Sports Television, ESPN og WDSU New Orleans.

Hun er også blitt omtalt som en «framtidig TV-stjerne» av ESPN-kommentator Drew Fellios.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media